Sept 6

Konteent Media Srbija – počela sa radom nova agencija u Beogradu koju su osnovali Miša Lukić i Nataša Mitrović

Agencija će klijentima nuditi kreativna rješenja zasnovana na novom načinu razmišljanja i razumijevanja marketinga i komunikacija

Konteent Media Group, agencijska mreža sa uredima u Cirihu, Banjaluci i Sarajevu, otvorila je prvog septembra svoja vrata i u Beogradu, u saradnji sa marketing guruom Mišom Lukićem i njegovom kompanijom New Startegy.

Konteent Media je mlada agencija koja postoji tek četiri godine i za to vrijeme je,  vođena rukom, znanjem i energijom Nataše Mitrović, postigla siguran i brz rast.  Imajući u vidu Mišino znanje i iskustvo te Natašinu energiju i mladalački zanos, za očekivati je da će agencija Konteent Media Srbija vrlo brzo postati jedna od vodećih kreativnih agencija u regionu. 

Povodom sklapanja staretškog partnerstva sa Natašom Mitrović, Miša Lukić je za Media Marketing izjavio:

“Pokretanje nove komunikacijske agencije u saradnji sa Konteent Media Group je važan korak kako za New Startegy, tako i za mene lično. Cilj je da se kreira agencija 21. veka koja će nuditi klijentima nova rešenja zasnovana na novom načinu razmišljanja i razumevanja marketinga i komunikacija.

Iako je plan bio da New Startegy pruža isključivo biznis i brend dizajn konsultantske usluge, većina naših klijenata je u proteklom periodu od nas tražila podršku i u implementaciji, naročito kad je u pitanju brend komunikacija. Zbog toga smo se odlučili da u Srbiji kreiramo i komunikacijsku agenciju i to u saradnji sa marketinškom agencijom Konteent Media koja je osnovana pre četiri godine u Švajcarskoj, a u regionu uspešno krenula sa radom iz B&H.

Odluka da izaberemo Natašu i njen tim kao partnere za ovaj važan poduhvat se zasniva na mnogo faktora, među kojima su najvažniji neverovatna energija i entuzijazam, kao i ogromna pozitivna ambicija i želja za rastom i napredovanjem. 

Od trenutka kada sam upoznao Natašu, koja se edukovala u oblasti marketinga i komunikacije u Beču i Madridu, video sam da, iako veoma mlada, ima izuzetan liderski talenat da napravi sjajan tim oko sebe. To je prevagnulo, jer su me energija i mladalački duh Konteent tima podsetili na najuspešnije timove koje sam stvorio i predvodio u dosadašnjoj tridesetogodišnjoj karijeri.

Konteent Media je od početka zacrtala cilj da postane jedna od najkreativnijih i najboljih agencija u regionu. Siguran sam da je to sada uz našu podršku i moguće ostvariti u sledećih tri do pet godina.

Nataša Mitrović nije krila svoje zadovoljstvo i oduševljenje:

“Otvaranje agencije Konteent Media u Srbiji, zajedno sa Mišom Lukićem i njegovom kompanijom New Startegy, za mene i čitav Konteent tim je ‘korak od sedam milja’. Ući na tako veliko tržište sa jednim od najvećih marketing stručnjaka u regiji je zaista privilegija, ali i velika odgovornost. Ponosna sam što su Miša i New Startegy tim prepoznali moju energiju i želju za radom, i što su se odlučili da zajedno napravimo novu agenciju 21. vijeka.

Ovo je nešto najbolje što mi se moglo desiti u karijeri. Imati Mišu za partnera i mentora je zaista neprocjenjivo. Radujem se da zajedno stvaramo nove kampanje i strategije, ali se prvenstveno veselim što ću od Miše i njegovog tima naučiti mnogo toga. Pred nama je dosta rada i truda koji će, vjerujem, rezultirati fenomenalnim kampanjama i mnogim nagradama na najprestižnijim festivalima.

Konteent Media agenciju koju vodim čini tim mladih, kreativnih i energičnih ljudi bez kojih agencija ne bi postigla ovakve rezultate i ovakav rast. Čitav tim Konteent Media Group se raduje novim poslovnim poduhvatima i izazovima. Spremno čekamo nove klijente, kampanje i nove radne kolege.

Dobra vijest za sve one koji advertising vide kao svoj posao i žele raditi u mladoj i ambicioznoj agenciji &ndash Konteent Media u Beogradu zapošljava obrazovane i talentovane mlade ljude. Ako ste zainteresovani javite se mailom na work@konteent.com

Agencija se nalazi u Užičkoj 7 na Dedinju.

Read the article on media-marketing.com https://www.media-marketing.com/vijesti/vanredna-vijest-konteent-media-srbija-pocela-sa-radom-nova-agencija-u-beogradu-koju-su-osnovali-misa-lukic-natasa-mitrovic/