Dec 17

Forever Friends - Best eCommerce Loyalty Program

Veoma smo ponosni što je naš klijent Fashion & Friends na prvom Hot Spot eCommerce Awards dogadjaju u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije, pored Nagrade za najbolji Fashion online store, dobio i Nagradu za najbolji program lojalnosti (Best eCommerce Loyalty Program) za 2021. godinu.

Ova nagrada ima posebnu vrednost i u tome što su pobednike birali, pored stručnog žirija i sami korisnici iz cele Srbije, koji su u periodu od deset dana poslali više od 10.000 glasova.

NEW STARTEGY tim je za Fashion & Friends osmislio i kreirao potpuno nov program lojalnosti pod imenom FOREVER FRIENDS koji u sebi sadrži mnoge elemente koji su jedinstveni ne samo za Srbiju i region, već i globalno.

Na primer, poeni u ovom programu lojalnosti se mogu dobiti i bez da je neophodno da se kupi neki od proizvoda, pošto Forever Friends nije zasnovan, kao većina drugih programa lojalnosti, samo na kupovini, već i na podršci koju pravi prijatelji jedni drugima pružaju. Tako se poeni mogu dobiti i samom podrškom Fashion & Friends na društvenim mrežama (praćenje, lajkovanje, šerovanje na FB i IG). Takodje, poeni se mogu dobiti i tako što Fashion & Friends prijatelji, kao istinski drugari, daju kako pozitivan tako i negativan feedback i ocenu aplikacije i svega što radimo, jer je iskrenost u svakom prijateljstvu osnov lojalnosti i poverenja.

Svako ko se priključi Forever Friends programu dobija odmah po učlanjenju poklon dobrodošlice od 500 dinara za kupovinu preko Fashion&Friends mobilne aplikacije ili u onlajn prodavnici.Takodje, svaki član programa dobija besplatno i elektronski modni časopis koji predstavlja najnovije kolekcije svetskih modnih brendova, poslednje trendove u svetu ženske i muške mode, modne vodiče, intervjue i lifestyle preporuke.

Nadograđivanjem članstva veoma originalno osmišljenim statusima kao što su Casual Friends (300 poena), Close Friends (1000 poena) ili Best Friends (3000 poena) svi koji se pridruže Forever Friends programu mogu da ostvaruju kupovinu po posebnim uslovima i uživaju u različitim pogodnostima, kao što su pristup rasprodaji pre svih, kupovina uz ličnog šoping asistenta i mnogim drugim benefitima.

Ovaj jedinstveni program lojalnosti u sebi sadrži i “subscription model” u kome svi oni koji žele da imaju najprivilegovaniji status najbližih prijatelja (Close Friends & Best Friends) uživaju, pored najpoznatijih svetskih urbanih brendova iz porfolija ove kompanije, i u maksimalnim pogodnostima koje Forever Friends program nudi.

Važno je napomenuti da je realizacija Forever Friends loyalty programa ostvarena uz pomoć SyncIt Group (IT kompanije specijalizovane za razvoj e-trgovine), koji su odradili odličan posao kako bi se sve naše ideje pretvorile u realnost. Ogromnu podršku smo imali i od strane Fashion Company tima, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

Ovo priznanje je za NEW STARTEGY izuzetno važno jer pokazuje da, pored brend dizajna i komunikacije, za koje naši članovi tima a naročito osnivači, Miša Lukić i Dejan Bojović, imaju višedecenijsku potvrdu na internacionalnom nivou, sada i u oblasti biznis dizajna počinjemo da ostvarujemo značajne uspehe zajedno sa svojim klijentima, koji nam sve više i u ovoj oblasti ukazuju poverenje a mi ga na najbolji način uzvraćamo.