Oct 5

CRAFTER - HAJDE DA RADIMO ZAJEDNO

Brand & Business desing by New Startegy. U saradnji sa Wurth i Tehnomanija timom kreirali smo jedinstveni “DO-IT-TOGETHER” biznis koncept pod imenom CRAFTER.

New Startegy je za @crafter_srbija kreirao celokupni brend dizajn, uključujući naziv brenda, pozicioni slogan, vrednosti i ličnost brenda, kao i vizuelni identitet, i kompletnu kreativnu strategiju sa rešenjima za eksternu i internu komunikaciju.

Pored brend strategije i komunikacije, ono na šta sam posebno ponosan je to što smo na ovom projektu dali veliki doprinos i u kreiranju jedinstvenog biznis koncepta, koji slikovito rečeno predstavlja kreativnu nadogradnju na svetski poznat “do-it-yourself” koncept.

Zahvaljujemo se menadžmentu kompanija Wurth i Tehnomanije na poverenju koje su nam ukazali, kao i mladom ali izuzetnom CRAFTER timu koji su izneli najveći deo projekta. Pre svih to su Mirjana Šerovic-Obradović, Ines Prijić, Alma Grba, Marija Radovanović i Ljiljana Toroman na čelu sa Ivicom Šaranac.

Ipak ono što je najvažnije, Beograd je dobio mesto gde svi crafteri i oni koji se tako osećaju, mogu naći na jednom mestu sve od šrafova, alata, bušilica, testera, boja i pločica, preko kuhinjskih elemenata, sanitarija, baštenskog nameštaja, radnih odela, obuće i uniformi, pa sve do kamina i robota usisivača. I sve to odličnog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama.

Posetite CRAFTER i nećete se pokajati!

Instagram post https://www.instagram.com/p/CUsqln-MOlb/